Välkomna

Tjena och välkomna!

I denna blogg kommer jag skriva om allt från öl, hemmabryggeri till livet i stort. Jag driver en restaurang/krog tillsammans med mina polare som heter Bryggeriet.  Vi är ganska nystartade som företag så jag kommer även tänka högt kring mitt arbete. Mat , dryck och rock är ett av mina stora intressen så mitt arbete och mina intressen går hand i hand. Vilket bara gör vardagen roligare!

Det var lite såhär jag kom på idén med att börja blogga. Jag visste absolut ingenting om att driva företag eller allting som krävs för att hålla en restaurang i rullning. En av polarna har lite erfarenhet då han varit egen så sett att han hyrt in sig hos en etablerad tatueringssalong och då alltså haft egen firma. Men inte ens han hade ju koll på allt som till exempel kassasystem butik eller att kunna betalt trådlöst vid borden och så vidare. Det har alltså varit mycket att tänka på när det gäller allt från betalning till att hantera missnöjda kunder – vilket vi som tur är haft ont om! Och då tänkte jag att om jag tar mig ut i den digitala världen kanske jag kan hitta likasinnade och folk inom branschen som sitter på mer erfarenhet är jag själv har. Att bloggen kan vara en början till att kunna nätverka lite inom restaurangvärlden eller bara för att skapa andra typer av kontakter, men som kan hjälpa mig i mitt företagande! Själv är jag den som mest kommer stå i köket men vill gärna lära mig mer.

Som ni märker så är det alltså ganska mycket som snurrar i min skalle! Kommer vara mycket givande att få ut allt i ord och jag hoppas som sagt att det även kommer vara kul för er läsare att följa mina inlägg och min väg mot att bli framgångsrik inom branschen, inte bara i mat och vin/öl kunskaper utan även i allt administrativt in the business!

Så välkomna hit och hoppas ni finner detta läsvärt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *