Bankrån

Hejhopp!

Tisdag idag, hur mår ni? Jag mår toppen även om jag är lite tisdags-trött, och jävligt hungrig men snart är det ju lunch! Jag sitter och håller på och kollar på plastexperten skivor till en grej på jobbet som är lite hemlig (hint; kan handla lite om sommaren…) och tänkte att när jag ändå sitter vid datorn kan jag ju passa på att skriva ett inlägg på bloggen också!

I helgen var vi 3 grabbar på brygget och körde escape room, det är något som vi hört talas om så länge och sagt att vi ska testa men det har inte blivit av. ni vet säkert vad det är men om någon inte vet så är det iallafall ett spel, typ, man blir inlåst i ett rum och så ska man komma ut. Det finns olika “teman” som till exempel prison break som serien, att man ska göra ett bankrån eller att man ska ta sig ut så snabbt man kan innan men bomb smäller. Vi valde den att vi skulle göra ett bankrån, man blev väldigt stressad för vi hade bara en timme på oss och det fanns en klocka inne i rummet vi var som hela tiden räknade ner tiden så man såg hur många minutrar man hade kvar innan vakten skulle komma på oss att vi håll på att råna banken haha! Det var riktigt roligt, och det är en bra övning för oss som jobbar ihop att öva på att samarbeta. Det gick ganska bra, lite sämre ibland, lite irritation mest på grund av stressen tror jag, men vi klarade det och hann ut med 5 minuter till godo innan vakten skulle komma! Riktigt nice tyckte vi. Jag vet inte om vi tog något kort men jag tänkte att jag kunde lägga in det här isåfall.

Nej nu är klockan halv 12, jag måste äta nu, vet inte vad det är men jag har varit så hungrig hela morgonen, jag åt som vanligt men jag brukar inte bli såhär hungrig under hela morgonen som jag varit idag, jag brukar bli lagom hungrig 1 timme innan lunch, konstigt. Jag tänkte gå och köpa mig en fet pizza till lunch idag, jag har vart så jädra sugen på det sen i helgen, ska kolla om någon vill dra med mig dit annars går jag själv.

Ha det gött peeps!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *