En annorlunda tisdag

Hej!

Hur står det till med er? Med mig är det bra. Det är tisdag och veckan är i full rullning, jag sitter just nu vid datorn och kollar efter lite kontorsmöbler till jobbet, vi har ju ett kontor här bakom som jag faktiskt sitter i  just nu och vi har för tillfället bara gamla möbler här. Därför kollar jag lite på https://www.stilino.se/ som har riktigt snygga grejer, vi får väl se vad dom andra tycker. Jag kände iallafall att när jag ändå sitter framför datorn här så kan jag väl slänga in ett inlägg också.

Idag blir det en lång dag, vi har mycket att fixa och det är dags för inventering av baren, det brukar alltid ta lång tid. Men det är något som behöver göras och tack och lov inte allt för ofta. Alla grabbarna ska iallafall in i eftermiddag också påbörjar vi allt. Därför kommer jag ha mycket att göra fram tills dess också eftersom några timmar i eftermiddag/kväll försvinner för mig så jag får fösöka hålla mig kort här så inte tiden springer iväg.

Jag ska experimentera litegrann idag med en ny sorts öl vi hade planerat att brygga, vi har också fått mycket förfrågningar från kunder om vi kan göra denna sort av öl med lite annorlunda, kul smak. Som jag skrev i förra inlägget finns det öl med massor av olika smaker, och jag tänkte testa mig fram lite idag om jag kan göra en typ av fräschare öl. Tänk Corona med limen i, fast en mer ordentlig öl men med det fräscha citrus-inslaget i.

Ja vi får se hur detta går, uppdatering följer haha..

Ha en fin dag, vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *