Nya idéer för 2019

Hej på er vänner!

Här är det fullt ös medvetslös kan man gott och väl säga! Från mitten på november har vi haft julbord och det har varit så gott som fullbokat varenda kväll, vilket känns så otroligt roligt! Vi har öppet på lördag också sen stänger vi ner till slutet på januari så att alla får en välförtjänt ledighet. Alla våra planer har gått över förväntan och det ska belönas tycker jag! Vi har bokat in en weekend i Köpenhamn tillsammans, där vi ska gå på ölprovning och för ha lite teambuilding som kickoff för det nya året.

Jag är så imponerad över gänget, vilket jäkla jobb vi har gjort och vilket bra samarbete det har varit. Ibland är vi inte överens om vissa saker men det löser sig alltid på ett schysst sätt! Temakvällen vi hade blev superlyckad så vi planerar för fler temakvällar under nästa år. Men det får bli till våren sa vi så folk har piggnat till lite från vinterdvalan och så vi kan ha uteserveringen öppen.

Ytterligare saker som planeras inför nästa år är nyheter på menyn, både i mat och dryckesväg! Lite uppfräschning av inredningen, en ordentlig ljudanläggning och nya dryckeskylar. Vi har skickat ut en enkätundersökning, både på mail och på sociala medier där alla har fått fylla i deras åsikter om oss och vår verksamhet. Saker som vi behöver förbättra, lägga till eller ta bort. Det är viktigt att gästerna känner att de blir lyssnade på och att de får vara med och påverka, då tror i alla fall jag att det är större chans att dom kommer tillbaka och att vi bygger en lång siktig relation.

Vi fick ett lite annorlunda svar på enkäten som vi alla tyckte var lite roligt och som vi först skrattade åt, sedan förstod vi att det inte var så jädra dumt utan faktiskt något som vi borde kolla upp. Det var, vad vi tror är, en äldre dam med hund som varit här med både barn och barnbarn under hösten. Hon skrev att vi borde ha kylprodukter för hundar, typ kyltäcken, även ordentliga vattenskålar. Detta är ju faktiskt supersmart! Har aldrig hört talas om att någon annan restaurang har det som erbjudande på deras uteserveringar, vilket skulle göra oss väldigt unika och poppis bland hundägarna här. Blir det fler somrar som denna så lär det verkligen behövas. Hundarna har ju knappt klarat av att gå utanför dörren och kissa denna sommaren för det har varit så otroligt varmt.

Tänk att den här damen hjälpte oss att förfina vår affärsidé och utbud, tack vare att hon bara svarade på enkäten!

Nu måste jag kila iväg, hörs vi inte mer innan så hoppas jag att ni får en riktigt god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *