Nytt år, nya möjligheter!

Tjenare!

Nu har vi startat det nya året, 2019, och tillochmed redan hamnat så långt som i mitten på Februari snart. Hur mås det? Med mig är det bra! Senast jag skrev hade vi väldigt mycket jobb, julbord och grejer. Som jag skrev då stängde vi ner hela Januari för att få en ordentlig paus och uppladdning igen efter en period med mycket slit.

Ledigheten har gjort mig gott, vissa veckor har jag varit ute och flängt, gjort en massa kul. Andra veckor har jag bara tagit det lugnt, superskönt. Vi drog ju också på en weekend i Köpenhamn tillsammans teamet på jobbet, där vi gick på ölprovning och hade lite teambuilding som kickoff för det nya året. Det blev en riktigt lyckad resa, vi hade väldigt roligt och jag tror att det gjorde gruppen gott att få komma iväg på lite kul tillsammans. Det lät som att alla var nöjda så det känns väldigt roligt!

Något annat som ni vet att jag gillar att göra är ju att spela och nu har jag hittat en sida som faller mig riktigt bra i smaken, kan sitta i flera timmar framför datorn (och det har jag ju bokstavligen kunnat göra nu under ledigheten, woho!) den heter iallafall svenskabet. Så där har jag hängt under min semester, vågar väl inte skriva hur många dagar egentligen… Haha. Men jag får ju sällan någon semester så det är väl ändå lite okej tycker jag.

Nu är vi dock igång igen här på jobbet, det är mycket mindre att göra så det märks att vi är inne i lågsäsongen. Det gör dock att vi har tid till annat, som att till exempel fräscha upp inredningen och annat här som vi kan förbättra enligt våra kunder. Som vi fick info om i vår enkät vi skickade ut till våra kunder innan årsskiftet. Så det är superbra att få tid till att förbättra även dom områdena.

Nu ska jag kila, hoppas ni mår bra, vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *