Temakväll bokad

Hej på er gott folk, det glädjer mig att ni återvänder hit!

Nu har vi ju nämnt temakvällar i ett par inlägg och vi har tagit tag i saken och bokat in en om två veckor. Första tillfället och vårt pilotprojekt kommer vara tema Spanien. Vi testar konceptet temakväll, ser hur mycket människor som visar intresse och testar om vår rekvesitabudget räcker för att piffa upp stället och få till rätt känsla. Jag var på en ölprovning för ett tag sedan och hamnade bredvid en kille som visade sig vara kock, passande nog så är han inriktad på spansk mat, så jag frågade faktiskt rakt ut om vi skulle kunna få hyra in honom till temakvällen. Jag vet inte om det var tack vare att han hade fått lite innanför västen eller om han faktiskt var så heltaggad på idén men han blev jätteglad och svarade ja utan att tveka en sekund. Det är så otroligt roligt att jobba med människor som är bra på det dom gör och sprider glädje och entusiasm.

Vi hade ett projektmöte igår kväll här på restaurangen efter stängning och beslutade en hel rad saker inför temakvällen. Bland annat att det som ska serveras i matväg är olika slags paella, vi ska dekorera med ljusslingor och mycket växter. Vi kommer även ha en speciell drinklistan för kvällen med flera sangrias. Det enda som är kvar att klura på är en gemensam outfit för alla som ska jobba under kvällen. I högtalarna kommer det förmodligen att spelas Ricky Martin och Enrique Iglesias, det är nämligen så att en utav grabbarna har en spansk flickvän så dom har fått i uppgift att sätta ihop en bra spellista.

Vi har fått hjälp med marknadsföringen, så just nu sitter det uppe snygga affischer på olika ställen i stan, det cirkulerar annonser på både Facebook och instagram och vi har dessutom använt oss lite utav en så kallad influencer som  har stor lokal målgrupp. Vi är så otroligt taggade på denna kvällen och jag hoppas verkligen att det kommer bli succé. För att jobba i förebyggande syfte och ha material i fortsättningen så har vi även yrt in en fotograf som ska dokumentera och ta härliga bilder som vi kan använda på just Facebook och instagram. Vi vill visa upp vilket härligt ställe detta är, hur kul vi har och hur hög kvalitet det är på både öl och mat. Vi är stolta över vårt arbete!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *